ONVERSLAANBARE BESCHERMING VAN BULLGUARD


6/6 voor beveiliging. 6/6 voor prestatie. 6/6 voor gebruiksgemak. De testresultaten voor BullGuard van gebruikers thuis zijn niet te verslaan. De onafhankelijke tests werden door het ‘AV Test IT Security Institute’ uitgevoerd gedurende de maanden september en oktober onder 11 leveranciers, met gebruik van het Windows 10-platform.
Er werd getest met realistische testscenarios op dreigingen van vandaag de dag en resultaten laten zien dat Bullguard niet te verslaan is door hackers, phishers, virussen, malware, of de concurrent!


Het goede wordt beter !

Ook in oktober werd er door AV-vergelijkers weer een Performance Test uitgevoerd waarbij Bullguard werd vergeleken met andere antivirusproducten. Deze keer kreeg BullGuard niet alleen een Advanced +++ Award, maar ontving het ook de hoogste score ooit van het testlab. Heb je dus nog geen Bullguard bescherming op je laptop of pc kom dan snel naar ons om deze voor maar 29 euro te laten installeren. Bullguard al eens aangeschaft maar deze is verlopen of verloopt bijna ? Verleng hem dan vandaag nog bij ons met 1 jaar voor maar 29 euro!