Ga naar de inhoud

Over ons

Welkom bij Herstel Friesland, uw betrouwbare partner in telefoonreparatie. Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid voorop.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de telecomsector. Onze passie voor technologie en ons streven naar perfectie zorgen ervoor dat wij u altijd de beste oplossing kunnen bieden voor uw telefoonproblemen.

Bij Herstel Friesland geloven we dat telefoonreparatie niet alleen een technische zaak is, maar ook een kwestie van persoonlijke service. We begrijpen hoe belangrijk uw telefoon voor u is en daarom doen we er alles aan om uw telefoon zo snel mogelijk te repareren.

We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen en de nieuwste technieken om uw telefoon te herstellen. Onze ervaren en gecertificeerde technici staan klaar om uw telefoon te onderzoeken en de oorzaak van het probleem te vinden.

Naast telefoonreparatie bieden wij ook een breed scala aan accessoires en hoesjes aan om uw telefoon te beschermen en te personaliseren.

Kortom, bij Herstel Friesland bent u verzekerd van een uitstekende service, snelle reparatie en hoogwaardige kwaliteit. We zijn trots op ons vakmanschap en we streven ernaar om u de best mogelijke oplossing te bieden voor uw telefoonproblemen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel in Dokkum. We helpen u graag verder!

Contact

Welkom op onze contactpagina! Hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om contact met ons op te nemen.

Als u vragen heeft over onze producten of diensten, of als u meer informatie wilt over ons bedrijf, aarzel dan niet om ons te contacteren. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier hieronder.

Ons team staat altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en u te voorzien van de best mogelijke service.

Als u ons wilt bezoeken, vindt u onze adresgegevens hieronder. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze winkel.

Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf en we horen graag van u!

Contactgegevens:

Telefoon: 0519-760026

E-mail: info@herstelfriesland.nl

Adres: Betterwird 2, 9101PB Dokkum

Repareren is duurzaam

Het repareren van een telefoon is vaak een verstandige keuze. Het is namelijk niet alleen goedkoper dan het kopen van een nieuwe telefoon, maar het is ook een duurzame oplossing. Het herstellen van een defecte telefoon is beter voor het milieu dan het weggooien van de oude telefoon en het kopen van een nieuwe.

Bovendien is het vaak zo dat de meeste problemen met een telefoon kunnen worden opgelost met een eenvoudige reparatie. Dit kan variëren van het vervangen van een kapot scherm tot het herstellen van softwarefouten. Reparatie is vaak sneller dan het vervangen van de telefoon, omdat het niet nodig is om een nieuwe telefoon in te stellen en alle gegevens over te dragen.

Een ander voordeel van het repareren van een telefoon is dat u niet alle gegevens en apps op uw oude telefoon hoeft te verliezen. Dit kan vaak het geval zijn wanneer u een nieuwe telefoon koopt. Door uw telefoon te laten repareren, kunt u uw gegevens en apps behouden en doorgaan met uw dagelijkse bezigheden zonder onderbreking.

Al met al kan het repareren van een telefoon u tijd, geld en stress besparen. Het is een duurzame en verstandige keuze die niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Dus als u een probleem heeft met uw telefoon, overweeg dan om deze te laten repareren voordat u besluit om een nieuwe te kopen.

Duurzaam

Kostenbesparend

Efficient

Onze winkel

Bij Herstel Friesland zijn we niet alleen gespecialiseerd in telefoonreparaties en accessoires, maar ook in andere elektronica. In onze winkel kunt u terecht voor verschillende producten en diensten, waaronder camerasystemen, computers, laptops, Macs en telefoons.

Onze technici hebben uitgebreide kennis en ervaring in het repareren en onderhouden van verschillende soorten apparaten. Of het nu gaat om een kapotte laptop of een probleem met uw camerasysteem, wij kunnen u helpen. We gebruiken alleen de beste onderdelen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw apparaat weer als nieuw functioneert na de reparatie.

Naast reparaties bieden we ook een breed scala aan producten aan, waaronder laptops, computers en Macs. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en we bieden altijd de nieuwste modellen aan.

Onze winkel is ingericht met de nieuwste technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat we u de best mogelijke service kunnen bieden. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het juiste product of de juiste reparatieoplossing voor uw behoeften.

Kom langs bij Herstel Friesland en ontdek ons brede aanbod aan elektronica en onze hoogwaardige kwaliteit en service. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw elektronische behoeften.

× Hoe kunnen wij u helpen?